Du er på betaversionen af vores hjemmeside. Har du feedback? Klik her eller vend tilbage til blavandstrand.dk

Sommerhus i Ho - hold ferie i smuk natur

{{getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{getLabel('Filters.Advanced.ShowFilter')}}
✓ Unikke naturoplevelser
✓ Rigt dyreliv
✓ Gourmet på vestjysk
✓ Golfbane

Landsbyen Ho

Ikke langt fra Blåvand ligger den hyggelige landsby Ho. Ho ligger midt mellem Ho bugt i øst og Vesterhavet i vest, og der er derfor rigeligt med både vand, dyreliv og smuk natur at udforske og opleve i området.

Find det sommerhus i Ho der passer til dig og din familie
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Gratis adgang til Blåvandshusk Golf

Hvis du er en glad golfer, så har vi gode nyheder til dig! I hele 2021 og 2022 får du gratis adgang til Blåvandshuk Golf efter kl. 12 og 50 % i rabat på Fodboldgolf hos Blåvandshuk Fodboldgolf. Det betyder, at du ganske gratis kan fylde din ferie med sjove aktiviteter og få nogle gode græsmeter i fødderne. 

Ho

I bor tæt på Skallingen, der er et fredet naturområde med et rigt dyreliv, hvor I blandt andet kan se sæler, når temperaturen har lagt sig, og der ikke er så mange turister. Blåvand er ikke andet end en lille køretur væk, så der er også gode muligheder for shopping og fantastiske spiseoplevelser, når I holder ferie i Ho. Hvis vejret tillader det, er det også værd at besøge den lille Vadehavs ø Langli - her skal man dog være ekstrem opmærksom på høj- og lavvande.

Der er oplevelser for alle sanserne, når I holder ferie i Ho

Hvis I er til store naturoplevelser og elsker at komme ud i den friske luft, så er en udflugt til skallingen det oplagte valg. På Skallingen er det vejr og vind, der styrer slagets gang, og naturen får frit spil i forhold til at forandre området. I 2011 blev der opført en ny bålhytte på Skallingen, og da fuglelivet er helt enestående, er det en stor oplevelse at holde udkig fra hytten og få et kig ind i den unikke verden af både yngle- og trækfugle. Husk dog, at husdyr ikke må medbringes - heller ikke i bilen. I Ho finder I desuden fiskesø, den gamle kirke og et flot skovområde. Blåvandshuk Golfbaner ligger også i området - her er det muligt at nyde udsigten over Ho Bugt, mens I tager et slag golf. I Ho er der flere gårdbutikker, der sælger ting som rav, strik og kunstartikler, ligesom det årlige Ho fåremarked i slutningen af august er en særdeles berømt begivenhed. Der er anlagt cykelsti fra Ho til Blåvand - turen er lidt over 5 km.

Ho Kro

'Gourmet på Vestjysk', er Ho Kros slogan, og det skuffer ikke! Kroen er belligende midt i den barske natur omkring Vadehavet, og sæsonens menu er sammensat af lokale kvalitetsråvarer og med inspiration fra køkkener over hele verden. Her er det muligt at nyde en frokostret bestående af hjemmerøget laks med mango-chilisalsa & pesto eller dykke ned i aftenens udsøgte sæsonmenu, der blandt andet kan byde på rørt tatar fra Galloway kvæg, der græsser i området. Aftenmenuen består af enten 2, 3, 4 eller hele 5 retter, og det er også muligt at bestille a la carte. Hver torsdag aften i juli og august måned er der grillaften, hvor kroen serverer deres grillmenu. Det anbefales at bestille bord i god tid. 

Skov, natur og mulighed for at betræde begge

Ho er et sandt paradis for naturelskeren. Der er både mulighed for at indånde den rene og friske luft fra din have eller terrasse, og så er det muligt at komme ud og betræde den skønne natur, hvis du gerne vil opleve den helt tæt på.  

Ganske tæt på Ho møder du de to vestlige vandreruter, mens du skal køre mod Skallingen for at finde de to østlige ruter. Vandreruterne tager dig med rundt i naturen, og du kan både komme forbi en tilgroet parabelklit, skove og i det hele taget komme helt tæt på den specielle natur, der findes ved Vestkysten.  

En oplagt vandretur kan foregå i Ho Plantage, hvor I kan få en enestående naturoplevelse. I kan med fordel pakke en madkurv og nyde den i bålhytten 'Ellipsen', der ligger i Ho Plantage. Hvis I gerne vil give den hele armen, så er der også god mulighed for overnatning i Ho Plantage, hvor der flere steder er såkaldt fri teltning. Det betyder, at så længe I sørger for at slå jeres telt op inden for det angivne område og ikke er inden for andre beboers synsvidde, så kan I nyde en overnatning i det fri.  

Ho Strik

Ho Strik er ikke en normal garnbutik - det er en oplevelse i sig selv. Fokus er på godt garn, så hvis du leder efter dit næste mønster, garnet i dit liv eller bare gerne vil videre med dig næste garnprojekt, så skal du helt sikkert lægge din vej forbi Ho Strik.

Besøg Ho Strik

Langli - Skallingen: oplev den fascinerende Vadehavsnatur

Ved den smukke Ho Bugt ligger Vadehavsøen Langli. Øen kan besøges hvert år fra den 16. juli til den 15. september - resten af året er der lukket for besøgende. Langli og Skallingen er kendt som nogle af de vigtigste områder for trækkende vandfugle, og her finder man bl.a. de største kolonier af ynglende måger og terner i Vadehavet. Halvøen, Skallingen, er noget af det yngste land i Europa - opstået pga. en stormflod i 1634. På nogle af de ældste landkort man er i besiddelse af, var øen således blot illustreret som en lille sandbanke, og i dag måler den omkring 2.000 hektar. Størrelsen på halvøen varierer dog noget fra år til år, da øen bl.a. påvirkes af stormvejret fra nye retninger. Hvis I vælger at besøge Langli eller Skallingen, skal I være opmærksomme på, at det ikke er tilladt at tage hunde med.

Ho Lopperne

Hvis du er til hyggelige loppemarkeder, så skal du ikke snyde dig selv for at besøge Ho Lopperne.
Ho Lopperne er et udendørs kræmmermarked med 30-35 boder, hvor du kan købe alt fra glas, smykker, bøger til en lang række håndlavede ting. Stemningen er høj, boderne gode og mulighederne mange.

Du finder markedet overfor Ho Kro lige ved siden af Ho Strik. Hvis du kommer i bil, så kan du parkere gratis. Du finder indkørsel til p-pladsen ved kirken.

SæbeRiget

I 2021 fik Ho en ny butik på Hovej 13. Udover butikken er der også værksted på adressen. Her produceres SæbeRigets produkter. Udover sæbe kan du her også købe andre økologiske specialiteter som lokal øl, sodavand, chokolade, kager og knækbrød. Har du lyst kan du selv male kaffen, så den er helt friskmalet.

Der er også tekstiler til køkkenet, strikkede plaider og tasker.

Besøg SæbeRiget

Sommerhusferie ved skovplantage og sandstrand


Ferieområder ved Ho

Der er mange dejlige ferieområder omkring Ho, og vi udlejer feriehuse i flere af dem. Herunder kan I se vores ferieområder, som I kan gå på opdagelse i, og hvem ved, måske finder I feriehuset til jeres næste ferie. 

Jegum

Jegum er et område, der sætter stor fokus på oplevelser i naturen ved blandt andet at have anlagt 11 km natursti, der er egnet til både gå- og cykelture for hele familien. Naturen omkring Jegum er uspoleret og værd et besøg året rundt. I kan blandt andet besøge mini zoo'en, den store legeplads eller en af de mange strande, der ligger tæt på området. Blåvand ligger ca 21 km væk, så der er rig mulighed for at kigge på butikker og få stillet shoppelysten. Mange af feriehusene i Jegum er af nyere stand, men det ses ikke på prisen - den er stadig helt skarp. Læs mere om rådet og book din næste ferie lige her.

Mosevrå

Mosevrå er stedet, hvor du kan være en af de heldige, der når at booke et feriehus med den dejligste udsigt over bugten. Naturen er i centrum, og vandre- og cykelstier præger området og indbyder til, at I spænder cyklen på bilen, og gør jer klar til en aktiv ferie i de flottest tænkelige omgivelser. Området ligger kun en lille times køretur til Legoland, så det er oplagt at glæde de mindste i familien med en tur til klodsernes verden i Billund. I kan læse meget mere om området og de ledige feriehuse lige her.

Blåvand

Blåvand er lange brede sandstrande, feriestemning, byliv og desuden Danmarks Vestligste punkt. Du finder alt, hvad feriehjertet begærer i denne dejlige ferieby, og naturen omkring byen er ikke til at tage fejl af - den er i absolut topklasse! Læs mere om byen, dens smukke strande og fantastiske feriehuse lige her.